Derfor ville ikke Kristoffer valgt en annen megler

Tips for boligselgere
juni 18, 2019

Valg av megler

Megleren må være god på oppfølging, rådgivning og selve salgsprosessen. Derfor ville jeg ikke valgt en annen eiendomsmegler, Kristoffer Haukeland, boligselger

ville ikke valgt en annen eiendomsmegler

Det viktigste for meg er at salgsprosessen går sømløst, og at kjøper også er fornøyd med meglerens innsats. Derfor ville jeg ikke valgt en annen eiendomsmegler enn Christina Erstad, sier Kristoffer Haukeland

Høye forventinger til megler

Haukeland har flere ganger kjøpt og solgt oppussingsprosjekter. Da Kristoffer skulle selge igjen var han ikke i tvil om hvilken megler han skulle bruke. Jeg har høye forventinger og krav til megleren jeg velger, sier Kristoffer.

– Det er veldig viktig for meg at megleren min er dyktig både på salgsfronten, men også på oppfølging og veiledning igjennom salgsprosessen. Jeg vil ha det lille ekstra, sier Haukeland

Forventer å få den prisen vi setter på boligen

–  Jeg legger ned mye tid og arbeid i eiendommene jeg arbeider med, og det er viktig for meg at det blir et godt resultat, både for meg og den som kjøper boligen.

Jeg ville aldri gått med på en lokkepris når jeg skal selge. Prisen vi setter på leilighetene mine, er den prisen jeg skal ha for boligene. Når boligene går høyere er det selvfølgelig et stort pluss.

Vil ha en megler som gir merverdi

– Jeg ville ikke ha en nikkedukke til alt jeg sier. Megleren må kunne komme med råd som utgjør verdiforskjeller for meg. Det er blant annet dette jeg betaler for, sier Kristoffer.

Samtidig er det veldig viktig for meg at megleren min også ivaretar kjøper. Derfor spør jeg alltid hvilken oppfatning de hadde av megleren min.

Hvis ikke kjøper hadde likt megleren, så hadde jeg ikke valgt megleren igjen. Det er viktig at den som selger boligen min gjør en god innsats selv når jeg ikke er «tilstede» tilføyer Kristoffer.

En megler som ikke er som alle andre eiendomsmeglere

– Jeg har hatt flere runder med ulike meglere, men valget falt til slutt på Christina Erstad fra W Eiendomsmegling.

Mange har et negativt inntrykk av meglere. Christina er ikke stereotypen eiendomsmegler. Hun er jordnær, tillitsfull, smilende og ekstremt faglig dyktig.

Noe av det som gjør henne til en så god megler, er at hun er veldig opptatt av menneskene som inngår i salgsprosessen, og deg som kunde, sier Kristoffer.

Mye erfaring og mange anbefalinger å vise til

– Erstad solgt veldig mange boliger og har svært gode resultater å vise til, både i form av pris oppnåelse, anbefalinger og antall boligsalg.

Dette gjorde meg trygg på at hun vet hva hun snakker om og at eiendomsmegling er noe hun virkelig kan. Det er en ekstra trygghet i at mange andre også har valgt henne, forteller Kristoffer.

Jobbe med Christina

– Når jeg bruker Christina Erstad som megler kan jeg  føle meg trygg på at alt går på løpende bånd. Hun fikser alt for meg, uten at jeg trenger å tenke på selve salgsprosessen. Jeg ville ikke valgt en annen eiendomsmegler når jeg har føler meg så trygg med Christina, sier Haukeland.

– Det er veldig greit, spesielt når man har en travel hverdag. Hun inkluderer meg i prosessen og lytter til mine innspill. Christina ble tidlig inkludert i boligen jeg skulle selge. Hun kom med råd for hva vi gjøre for at leiligheten skulle få et godt resultat. Dette mener Kristoffer er viktig, 

 

"Christina ble tidlig inkludert i salgsprosessen og kom med gode råd under oppussingen"
Derfor ville jeg ikke brukt en annen megler
ville ikke valgt en annen eiendomsmegler

Resultat må passe målgruppen

Jeg var opptatt av hva målgruppen til denne leiligheten ville ha og hva som var viktig for de som ville bo i dette område. Her var Christina dyktig med god lokalkjennskap.

Budsjett å gå etter

Når man pusser opp leiligheter har man gjerne budsjett å gå etter, og her var Christina en god hjelp når enkelte valg skulle tas.

Jeg rådførte meg blant annet med henne om vi burde fokusere på varmekabler i gang eller peis i stuen.

Christina tok seg alltid tid til å snakke med meg og ga meg gode råd underveis for at jeg skulle få et så bra produkt som mulig.

Anbefaler Christina

–  Jeg vil anbefaler Christina Erstad til alle som skal selge bolig. Er du opptatt av at salgsprosess skal gå sømløst og vil ha en megler som er genuint opptatt av å skape merverdi for deg? Bruk Christina hvis du vil ha et godt salg, sier Kristoffer Haukeland.