W Eiendomsmegling etablerer seg i Oslo

mai 29, 2020
W Eiendomsmegling etablerer seg i Oslo

W Eiendomsmegling etablerer seg i et kompetansesenter på Sjølyst plass med blant annet bolig-/næringsutvikleren Beliggenhet Holding og markedsføringsbyrået Storm Marketing. Tanken er å dra veksel på hverandres spisskompetanse for å gi bedre resultater til hver av virksomhetene.

W Eiendomsmegling er en unik eiendomsmeglerkjede bygd for fremtiden. Det er en hybrid mellom et teknologiselskap og et meglerforetak. Eiendomsmeglingsvirksomheten består av dyktige mennesker med lang erfaring og lokal kunnskap i markedet. Men i 2020 bør en slik virksomhet også besitte den ypperste teknologien – både for å gi kundene en bedre kundeopplevelse og for å optimalisere salgsprosessen. Mens andre meglere har vært leverandøravhengig – det vil si innovasjonstakten og teknologien er avhengig av at man går til eksterne leverandører for nyutvikling – er W Eiendomsmegling i førersete med et eget teknologiteam som kontinuerlig jobber med nye løsninger for både megler og kundene.

Vi har valgt å kombinere dyktige mennesker i Norge med noen av verdens ledende teknologisentre i New York og Silicon Valley. Vi baserer oss imidlertid ikke på en outsourcet utviklingsavdeling. Vi har en nordmann som er teknisk leder (CTO) med sete i New York. Vår CTO har 10 års erfaring med å bygge meglerforetak i Norge, og har senere også opparbeidet seg erfaring i USA med et omfattende kontaktnett som grunnlag for å kunne levere teknologi og markedsføringstjenester til noen av verdens største eiendomsselskaper.

Søker nye meglere og partnere.

Denne unike kompetansen kombinert med et team av eiendomsmeglere og ledere fra meglerforetak med lang erfaring, gjør W Eiendomsmegling i stand til å øke kvaliteten på tjenestene i eiendomsmeglerbransjen i vesentlig grad. Vårt mål er å bygge opp et team med kompetente og motiverte eiendomsmeglere i det sentrale østlandsområdet. Sammen skal vi gjøre en forskjell og skape en bærekraftig meglervirksomhet tilpasset dagens og fremtidens teknologi i en interessant bransje.

W Eiendomsmegling skal bli en nasjonal kjede hvor eiendomsmeglere blir utstyrt med den nyeste teknologien som et viktig verktøy for å sikre en bedre og mer lønnsom hverdag med en sømløs og oversiktlig prosess for både kjøper og selger.

Hos oss skal du som eiendomsmegler kunne tilby markedets beste og mest kostnadseffektive produkt til konkurransedyktige priser. Samlet skal dette gi rammer for en enklere hverdag og høyere fortjeneste pr solgte bolig. Forretningsmodellen gir hvert enkelt lokalkontor anledning til eierskap i en struktur som gir mer lønnsom og effektiv drift. Dette til nytte for både megler, meglerforetak og boligselger.

Kompetansesenter på Sjølyst Plass

«Eiendomsmegling handler ikke lenger om å sitte på motsatt hjørne av 7 Eleven eller Deli de luca. Vi ønsker heller å sitte i flotte og moderne kontorlokaler sammen med noen av Norges beste innenfor andre områder som er relatert til eiendomsbransjen.» uttaler strategisjef Pål Anders Kårstad.  «10. mai begynte innflyttingen i nye lokaler på Sjølyst Plass 2 i Oslo og vi gleder oss til å komme i gang med å både bygge vårt W Oslo kontor i tett samarbeid med de andre foretakene vi er samlokalisert med» fortsetter Kårstad.

Storm Marketing er et selskap som spesialiserer seg på markedsføring av boligprosjekter. Selskapet besitter størst erfaring i Norge innenfor sitt fagfelt, og har som eneste norske markedsbyrå for boligprosjektet et internasjonalt fotfeste – fra små prosjekter til noen av verdens absolutt største. Som eksempel kan nevnes prosjekter som Hudson Yards i New York (som er USA største utbyggingsprosjekt gjennom tidende) til prosjekter i London, Singapore og Dubai til Norge. I Norge har de jobbet med over 100 nybygg prosjekter siden oppstarten.
«Vi ser virkelig frem til å jobbe sammen med W Eiendomsmegling og den kompetansen og teknologien de sitter på gjør at vi sammen kan levere et totalprodukt ingen andre er i nærheten av i Norge.» sier Daglig leder Tom Thoresen i Storm Marketing.

Storm Marketing har i en årrekke jobbet tett med Beliggenhet Holding på eiendomsprosjekter i Norge. Kontoret i Sjølyst Plass 2 innebærer at også de blir en del av et kompetansesenter sammen med bl.a. Beliggenhet Holding og W Eiendomsmegling.

Beliggenhet Holding er en spennende eiendomsutvikler med fokus på tidsriktig arkitektur og gode løsninger.  Selskapet er del av Auctusgruppen under holdingselskapet Auctus AS.  Beliggenhet Holding har som målsetting å være markedsleder innenfor sitt segment ved å tilby  spennende og nyskapende boliger med kvalitet og særpreg, sentralt beliggende ved knutepunktene i og rundt Oslo. Gruppen har lang erfaring fra blant annet eiendomsutvikling og andre investeringer.

 

Michael Søndberg, Administrerende direktør i Beliggenhet Holding uttaler seg at de ser frem til å få samlet ekspertisen i samme lokale, og ser frem til et spennende og tett samarbeide på fremtidige prosjekter.

Innovasjon Norge

W Eiendomsmegling har sammen med morselskapet Moovin for tiden to innovasjonsprosjekter som er støttet av Innovasjon Norge. Prosjektets løsninger og teknologi er så banebrytende at det gir grunnlag for støtte fra Innovasjon Norge til å både utvikle fremtidens digitale plattform for salg av nybygg (i samarbeid med Beliggenhet Holding som er pilotkunde) og et prosjekt hvor man skal bygge tekniske løsninger for boligsalgsprosessen av brukte boliger som vil forbedre salgsprosessen i betydelig grad for både kjøper, selger og megler.

«Så langt vi vet er vi det eneste selskapet i Norge som er så fremoverlent når det kommer til teknologiutvikling at vi har fått støtte fra Innovasjon Norge. Begge prosjektene vil fundamentalt endre salgsprosessen av både brukt og nybygg i form av økt digitalisering og mer effektive prosesser», uttaler Odd Einar Kaase, CTO hos Moovin og W Eiendomsmegling.

Spesialister på både brukt bolig og nybygg

Meglerne, erfaringen og teknologien skal komme både selgere og kjøpere til gode. Når W Eiendomsmegling skal i gang i Oslo, sågar som resten av Norge, er de nå på jakt etter de riktige menneskene med erfaring fra meglerbransjen. De rette kandidatene deler synet på fremtiden om at menneskelig erfaring må kombineres med ny teknologi for å gjøre eiendomsmeglere mer relevant enn noen gang tidligere.

W Eiendomsmegling har i disse dager lansert konseptet W Flex som er en ny modell for drift av meglerkontorer. 

Anbefalte artikler