Fra nyansatte til kontoreiere på tre år

Ole Jonny K. Holsen (26) og Renate Ripe Johnsen (30) tok over som kontoreiere etter knappe tre år, for en helt ny eiendomsmegler.

Eiendomsmeglere
Ole Jonny K. Holsen (26) og Renate Ripe Johnsen (30) tok steget inn i en helt ny kjede for knappe tre år siden. Nå har de alene tatt over som eiere av et meglerkontor

– Vi hadde kanskje ikke forventet at det skulle skje så fort, men det føltes veldig naturlig og riktig. Vi har siden dag én vært tett involvert i driften og har fortløpende fått mer tillit og ansvar. Sånn sett har det vært en naturlig lærevei, sier eiendomsmeglerfullmektig Renate Ripe Johnsen.

De to unge meglerne vokste selv opp i nærområdet rundt Førde, og studerte eiendomsmegling i Sogndal og Bø i Telemark årene før de startet i W Eiendomsmegling i Førde. Utover det har Ole Jonny bakgrunn som tømrer, og Renate erfaring innenfor salg.

Da de tok steget inn i en helt ny kjede, utfordret de samtidig et marked hvor det kun var et fåtalls meglerkontor som kjempet om boligselgerne.

– Vi er helt klart en utfordrer, og kom inn med en ny og ukjent merkevare. Selv om det tidligere har vært liten konkurranse blant kontorene i området, opplever vi kampen om kundene som stor. Den største jobben er kanskje å komme seg inn på befaring. Til forskjell fra større byer hvor boligselgere gjerne snakker med opptil fem meglere, har vi sett tendenser til at boligselgere ikke innhenter tilbud fra flere meglere. Når vi først kommer inn så ser vi at vi selger et godt produkt, forteller Renate.

Et annerledes meglerkonsept

Idéen bak W Eiendomsmegling var å skape en sammensmelting av et meglerhus, et teknologiselskap og et markedsføringsbyrå.

På den måten kan kundene tilbys helt unike muligheter, mener Ole Jonny:

– Blandingen av dyktige folk fra forskjellige fagfelt gir oss en helt spesiell verktøykasse. Det gir enorm fleksibilitet for presentasjonene og markedsføringen av boligene vi selger. I tillegg bygger vi opp en plattform tilgjengelig både for megler, selger og kjøper. Vi sitter tett på produktet og er aktivt med å utvikle. Har vi behov for noe, så lager vi det. Det gjør oss svært tilpasningsdyktige, noe som er avgjørende for å kunne tilby det beste produktet for boligselgere også i fremtiden.

MacBook og iPhone med W Nybygg sin portal
W Eiendomsmegling satser stort på å utvikle digitale verktøy for morgendagens eiendomsmegling.

Overgangen fra ansatt til eier

Etter perioder som blant annet trainee og eiendomsmeglerfullmektig, tok de våren 2021 over som fullverdige eiere av kontoret i Førde. Duoen mener at teamet i ryggen har mye av æren for at oppstarten har gått så bra:

– Vår kjedesjef Kine-Cecilie Grimsmo er en utrolig god støttespiller, og er helt klart en fantastisk ressurs med sin erfaring fra tidligere prosjekt. Takket være henne og resten av ledelsen kunne vi raskt ha fokus på å gjøre det vi gjør best – å selge bolig.

Overgangen fra å være ren eiendomsmegler til å drive kontor har gitt Ole Jonny og Renate et større totalbilde:

– Det er helt klart en større risiko, vi driver ikke lenger butikk i butikken. Nå står vi ansvarlig for alle kostnader, men har til gjengjeld også inntektene. Å tape et oppdrag som megler var selvsagt kjedelig før, men nå er det enda verre. I tillegg må du sørge for at de du har med deg på laget gjør det bra. Man må alltid legge til rette for at de kan yte best mulig, sier Ole Jonny.

– Å være nøye på å ha riktige folk med seg på laget er kanskje den viktigste erfaringen vi har gjort oss. Det er krevende arbeidsdager, og vi er ikke interessert i å bruke tid på unødvendige ting, legger Renate til.

Trygghet i hverandre

Når de blir spurt om hvordan de utfyller hverandre lyder svaret slik fra Renate:

– Når ting står litt på er Ole Jonny god på å holde roen. Jeg kan være litt mer dynamitt, ha ha. Vi balanserer hverandre godt og har et ekstremt godt samarbeid.

– Dynamikken fungerer veldig fint, legger Ole Jonny til. – Vi har jobbet i lag lenge og vet godt hva vi har å forholde oss til i hverandre. Rekker man ikke over noe selv, kan man helt trygt overlate noe til den andre fordi man vet det er i gode hender.

Den unge alderen til tross, mener de nye kontoreierne dette er til deres fordel:

– Når man er ung er man mye mer åpen for endringer, og har et stort driv for å få ting til å lykkes, sier Renate.

– Erfaring er positivt, men når man har holdt på i mange år kan man fort gå seg fast i et spor. Vi føler vi ligger litt imellom med forholdsvis god erfaring, gode folk rundt oss og en evne til å være nytenkende, legger Ole Jonny til.

Ønsker å bli "top of mind"

– Vi har et høyt fokus på å levere 100 % til hver eneste kunde. Å ha fornøyde kunder i lokalsamfunnet er den beste type markedsføring. Dersom vi opplever å tape salgsoppdrag er vi veldig opptatt av å finne ut hvorfor vi taper de, slik at vi unngår de feilene igjen. I enkelte tilfeller har man ikke nødvendigvis gjort noe galt, men må akseptere at folk er ulike og har forskjellige oppfatninger, forteller Ole Jonny.

Meglerne var også med på å introdusere boligstyling til Sunnfjord-markedet:

– Overraskende nok var ikke styling av bolig et etablert tilbud da vi startet opp. Nå opplever vi at flere meglerkontor i området har omfavnet boligstyling i større grad. Vi mener det er svært viktig for at boligen skal vises med sitt fulle potensiale, og er glade for at stadig flere boligselgere også ser verdien i dette, sier Renate.

Før boligstyling
Etter boligstyling
Etter boligstyling
– Hvilke ambisjoner har dere videre for kontoret deres?

Ole Jonny svarer kontant: – Vi skal bli «top of mind» i markedsområdet vårt.

– Vi har ingen intensjon om å være størst eller selge flest boliger, men å overgå kundens forventninger og sørge for at de har lyst til å bruke oss igjen ved en senere anledning, legger Renate til.

Bli en del av W Eiendomsmegling

Enten du har ambisjoner om å starte ditt eget meglerkontor eller bli en del av våre etablerte meglerkontor, har vi i W Eiendomsmegling mulighetene for deg.

Kom i kontakt med Ole Jonny og Renate

Finn ut mer om W Eiendomsmegling Sunnfjord og få et uforpliktende tilbud på verdivurdering eller boligsalg.

Følg oss i sosiale medier

Bør du kjøpe eller selge bolig først?

Boligartikler

Er du usikker på om du bør kjøpe eller selge bolig først? Her kan du lese om fordeler og ulemper med begge alternativene.

Hva er best for deg?

Å bytte bolig er en stor avgjørelse, og mange kan føle seg usikker i prosessen. Hva som lønner seg avhenger av hvilken økonomisk situasjon du er i, samt boligmarkedet når du går i gang med kjøps og salgsprosessen. 

Markus Håland, daglig leder W Eiendomsmegling Bergen Sentrum.

Har du tanker om boligbytte, er det lurt å forhøre seg med en eiendomsmegler. Megleren kan hjelpe å kartlegge situasjonen din og vil komme med gode råd. Samtidig vil megleren ha god oversikt over boligmarkedet der du bor.

– Vi sjekker alltid hva tilsvarende boliger har blitt solgt for i ditt område. Samtidig ser vi på hvor lang tid det har tatt å selge. Vi sitter på stadig oppdatert informasjon om dagens boligmarked og kan gi våre kunder gode råd angående kjøp og salg, forteller Markus Håland, daglig leder i W Eiendomsmegling Bergen Sentrum.

Det som er avgjørende for et godt boligsalg er riktig prising ut i markedet, presentasjon av boligen og god oppfølging av megler.

Hvilken situasjon står du i?

Bør du selge før du kjøper ny bolig? Lag en oversikt over din situasjon. Tenk gjerne gjennom følgende:
 • Har du god forutsigbarhet i økonomien din?
 • Hvor høye kostander kan du ha over en periode?
 • Hvor mye kan du kjøpe for?
 • Hva er gjennomsnittlig salgstid i ditt område?
 • Hvor mye kan du forvente å få for din nåværende bolig?
 • Hvordan er boligmarkedet der du bor?
 • Hva gjør du hvis du ikke får solgt like raskt som du hadde håpet på?
 • Hva gjør du hvis boligen din ikke blir solgt for like mye som du hadde regnet med?
 • Hvor skal du bo hvis du selger før du finner noe nytt?
 • Hvor mye vil midlertidige bokostnader komme på?
 • Hvor mye vil mellomfinansiering koste?
 • Hvilke oppgraderinger i boligen bør du eventuelt gjøre før du selger?

Skal du kjøpe først?

Skal du kjøpe først, er det viktig at du har du en stabil økonomi og at du tåler å betale for mellomfinansiering over en periode. Mellomfinansiering har gjerne en varighet på 3-6 måneder, men dette kan variere fra bank til bank. 

Fordeler:

 • Du kan bruke god tid på å finne boligen du ønsker.
 • Du rekker gjerne å flytte inn i ny bolig før du må være ute av den gamle.
 • Du unngår kostnader knyttet til lagerplass og midlertidig husleie.

Ulemper:

 • Du vet ikke hvor mye du får solgt din gamle bolig for. Dette må du ta i betraktning når du kjøper.
 • Du kan ikke vite hvor lang tid det vil ta å få solgt boligen din.
 • Det kan bli dyrt å sitte med to boliger over en lengre periode hvis du ikke får solgt.

Eller skal du selge først?

Det kan gjerne oppleves tryggere å selge før du  kjøper ny bolig. Fordelen ved å selge før du kjøper, er at du vet nøyaktig hvor mye penger du har råd til å bruke. Selger du bolig i et usikkert marked, er det mange som foretrekker å selge før de kjøper ny. Ulempen med dette er at det kan ta tid før du finner ny bolig og du må ha et midlertidig bosted.

Fordeler:

 • Du vet konkret hva du får solgt for.
 • Du vet hvor mye du kan kjøpe en ny bolig for.
 • Du trenger ikke føle tidspress for å for solgt.

Ulemper:

 • Tidspress for å finne ny bolig grunnet overtakelse på din nåværende bolig.
 • Eventuelle midlertidige bokostnader og finne midlertidig bosted.

Megleren din kan gi det et realistisk bilde på hvor mye boligen din vil være verdt i dagens marked. Skal du kjøpe ny bolig før du selger, bør du få en e-takst først. Dette er en verdivurdering som kan brukes ifm. f. eks lånesøknad hos banken. 

En e-takst vil kunne gi et anslag på hvor mye din bolig er verdt. Det er viktig å merke seg at e-takst er en pekepinn på boligens verdi, og ikke en konkret fasit på hva du vil få. E-takst kan brukes som dokumentasjon til banken.

– Meglerne våre har svært god oversikt over områdene de opererer i, og har tilgang til et av markedets beste salgsverktøy. Dette bidrar til at vi kan tiltrekke oss flere mulige kjøpere. I tillegg er det viktig å velge en megler som tør å gi ærlige råd om boligens markedsverdi til sine kunder, og selvsagt grep som bør gjøres for å oppnå høyest mulig pris.

Det er markedet som til syvende og sist bestemmer hva det vil gi for enhver bolig. Meglerens jobb er å sørge for at boligen kan tiltrekke seg flest mulig interessenter og oppnå en høyest mulig salgspris, mener Håland.

Få gode råd tilpasset din situasjon

Vi svarer på alle boligrelaterte spørsmål både på telefon, men også på chat. Skriv til gjerne til oss.

Det er god kjøpekraft i markedet nå

Boligmarkedet fungerer svært godt. –Vi har hatt stor pågang på våre boliger i både april, mai og juni, sier megler, Benjamin Bødtker i W Eiendomsmegling.

I mai hadde boligmarkedet en oppgang på 1,9 prosent nominelt. Dette er den sterkeste mai-oppgangen i boligprisstatistikkens historie. Markedet har holdt seg bedre enn forventet, mener megleren.

Boligmarkedet blomstrer

 – Det er god kjøpekraft i markedet nå. Bare de siste tre dagene har det blitt omsatt 78 boliger i Bergen kommune. Jeg tror rekordlav rente bidrar til at kjøpsviljen er der, mener Benjamin.

Det har vært mange privatvisninger, noe vi har veldig god erfaring med. De som ønsker privatvisning er gjerne mer interesserte og de ender oftere opp med å legge inn bud på eiendommen.

– Jeg hadde blant annet en bolig, hvor det var 27 privatvisninger. En annen hadde 25 privatvisninger. Generelt skal det mer til for å be om en privatvisning, enn det gjør å dukke opp på en fellesvisning, mener megleren.

Samtidig har det vært god pågang på boligannonser, noe som kan indikere at flere passive boligkjøpere følger med på hva som blir lagt ut i markedet. Megleren tror at dette kan ha en sammenheng med at mange har fått ferieplanene sine lagt på is, og at passive kjøpere i større grad er åpen for boligbytte i løpet av sommeren.

Gode priser på boliger som selges nå

– Vi har oppnådd svært gode priser på mange av våre boliger. Jeg solgte nylig en bolig som gikk 500.000 kroner over prisantydning. Det var en ganske hektisk budrunde, med flere interessenter som ville kjøpe, forklarer Benjamin.Vi har også hatt flere eiendommer, inkludert fritidseiendommer som har hatt oppnådd gode priser etter første visning.

Ikke bare Bergen som opplever et godt boligmarked

Renate Ripe Johnsen fra W Eiendomsmegling i Sunnfjord kan også fortelle om et godt boligmarked.

-Det har vært god aktivitet på visninger selv etter korona inntraff. Konsekvensen ble likevel at færre boliger ble lagt ut for salg. Nå har markedet derimot fått seg en oppsving, og vi registrerer god aktivitet på både kjøper- og selgersiden. Vi opplever et godt boligmarked med gode priser.

det er god kjøpekraft i markedet nå
Renate Ripe Johnsen i W Sunnfjord

Norges Bank tror på boligprisvekst

Norges Bank viser til at boligprisveksten har vært langt sterkere enn ventetSentralbanken venter også at boligprisene stiger med 2,7 prosent i år og fire prosent vekst neste år.  Anslagene kommer frem i Norges Banks pengepolitiske rapport. 

Anbefaler å selge bolig nå

– Ser vi på standard-årshjulet for når det er best å legge ut boliger for salg, så vil det variere etter hvilken bolig det gjelder. Før ville jeg gjerne anbefalt mine selgere å vente til august med å legge ut eneboliger for salg, fordi mange i denne kjøpergruppen gjerne er på utenlandsferie om sommeren. Denne sommeren vil flere kjøpere, også passive kjøpere befinne seg i Norge, og jeg tror at dette bidrar til et sterkere boligmarked. Særlig hyttemarkedet er varmt nå, forteller Bødtker.

Har du spørsmål om kjøp og salg av bolig?

Vurderer du å selge? Vi hjelper deg gjerne.

W Eiendomsmegling etablerer seg i Oslo

W Eiendomsmegling etablerer seg i Oslo

W Eiendomsmegling etablerer seg i et kompetansesenter på Sjølyst plass med blant annet bolig-/næringsutvikleren Beliggenhet Holding og markedsføringsbyrået Storm Marketing. Tanken er å dra veksel på hverandres spisskompetanse for å gi bedre resultater til hver av virksomhetene.

W Eiendomsmegling er en unik eiendomsmeglerkjede bygd for fremtiden. Det er en hybrid mellom et teknologiselskap og et meglerforetak. Eiendomsmeglingsvirksomheten består av dyktige mennesker med lang erfaring og lokal kunnskap i markedet. Men i 2020 bør en slik virksomhet også besitte den ypperste teknologien – både for å gi kundene en bedre kundeopplevelse og for å optimalisere salgsprosessen. Mens andre meglere har vært leverandøravhengig – det vil si innovasjonstakten og teknologien er avhengig av at man går til eksterne leverandører for nyutvikling – er W Eiendomsmegling i førersete med et eget teknologiteam som kontinuerlig jobber med nye løsninger for både megler og kundene.

Vi har valgt å kombinere dyktige mennesker i Norge med noen av verdens ledende teknologisentre i New York og Silicon Valley. Vi baserer oss imidlertid ikke på en outsourcet utviklingsavdeling. Vi har en nordmann som er teknisk leder (CTO) med sete i New York. Vår CTO har 10 års erfaring med å bygge meglerforetak i Norge, og har senere også opparbeidet seg erfaring i USA med et omfattende kontaktnett som grunnlag for å kunne levere teknologi og markedsføringstjenester til noen av verdens største eiendomsselskaper.

Søker nye meglere og partnere.

Denne unike kompetansen kombinert med et team av eiendomsmeglere og ledere fra meglerforetak med lang erfaring, gjør W Eiendomsmegling i stand til å øke kvaliteten på tjenestene i eiendomsmeglerbransjen i vesentlig grad. Vårt mål er å bygge opp et team med kompetente og motiverte eiendomsmeglere i det sentrale østlandsområdet. Sammen skal vi gjøre en forskjell og skape en bærekraftig meglervirksomhet tilpasset dagens og fremtidens teknologi i en interessant bransje.

W Eiendomsmegling skal bli en nasjonal kjede hvor eiendomsmeglere blir utstyrt med den nyeste teknologien som et viktig verktøy for å sikre en bedre og mer lønnsom hverdag med en sømløs og oversiktlig prosess for både kjøper og selger.

Hos oss skal du som eiendomsmegler kunne tilby markedets beste og mest kostnadseffektive produkt til konkurransedyktige priser. Samlet skal dette gi rammer for en enklere hverdag og høyere fortjeneste pr solgte bolig. Forretningsmodellen gir hvert enkelt lokalkontor anledning til eierskap i en struktur som gir mer lønnsom og effektiv drift. Dette til nytte for både megler, meglerforetak og boligselger.

Kompetansesenter på Sjølyst Plass

«Eiendomsmegling handler ikke lenger om å sitte på motsatt hjørne av 7 Eleven eller Deli de luca. Vi ønsker heller å sitte i flotte og moderne kontorlokaler sammen med noen av Norges beste innenfor andre områder som er relatert til eiendomsbransjen.» uttaler strategisjef Pål Anders Kårstad.  «10. mai begynte innflyttingen i nye lokaler på Sjølyst Plass 2 i Oslo og vi gleder oss til å komme i gang med å både bygge vårt W Oslo kontor i tett samarbeid med de andre foretakene vi er samlokalisert med» fortsetter Kårstad.

Storm Marketing er et selskap som spesialiserer seg på markedsføring av boligprosjekter. Selskapet besitter størst erfaring i Norge innenfor sitt fagfelt, og har som eneste norske markedsbyrå for boligprosjektet et internasjonalt fotfeste – fra små prosjekter til noen av verdens absolutt største. Som eksempel kan nevnes prosjekter som Hudson Yards i New York (som er USA største utbyggingsprosjekt gjennom tidende) til prosjekter i London, Singapore og Dubai til Norge. I Norge har de jobbet med over 100 nybygg prosjekter siden oppstarten.
«Vi ser virkelig frem til å jobbe sammen med W Eiendomsmegling og den kompetansen og teknologien de sitter på gjør at vi sammen kan levere et totalprodukt ingen andre er i nærheten av i Norge.» sier Daglig leder Tom Thoresen i Storm Marketing.

Storm Marketing har i en årrekke jobbet tett med Beliggenhet Holding på eiendomsprosjekter i Norge. Kontoret i Sjølyst Plass 2 innebærer at også de blir en del av et kompetansesenter sammen med bl.a. Beliggenhet Holding og W Eiendomsmegling.

Beliggenhet Holding er en spennende eiendomsutvikler med fokus på tidsriktig arkitektur og gode løsninger.  Selskapet er del av Auctusgruppen under holdingselskapet Auctus AS.  Beliggenhet Holding har som målsetting å være markedsleder innenfor sitt segment ved å tilby  spennende og nyskapende boliger med kvalitet og særpreg, sentralt beliggende ved knutepunktene i og rundt Oslo. Gruppen har lang erfaring fra blant annet eiendomsutvikling og andre investeringer.

 

Michael Søndberg, Administrerende direktør i Beliggenhet Holding uttaler seg at de ser frem til å få samlet ekspertisen i samme lokale, og ser frem til et spennende og tett samarbeide på fremtidige prosjekter.

Innovasjon Norge

W Eiendomsmegling har sammen med morselskapet Moovin for tiden to innovasjonsprosjekter som er støttet av Innovasjon Norge. Prosjektets løsninger og teknologi er så banebrytende at det gir grunnlag for støtte fra Innovasjon Norge til å både utvikle fremtidens digitale plattform for salg av nybygg (i samarbeid med Beliggenhet Holding som er pilotkunde) og et prosjekt hvor man skal bygge tekniske løsninger for boligsalgsprosessen av brukte boliger som vil forbedre salgsprosessen i betydelig grad for både kjøper, selger og megler.

«Så langt vi vet er vi det eneste selskapet i Norge som er så fremoverlent når det kommer til teknologiutvikling at vi har fått støtte fra Innovasjon Norge. Begge prosjektene vil fundamentalt endre salgsprosessen av både brukt og nybygg i form av økt digitalisering og mer effektive prosesser», uttaler Odd Einar Kaase, CTO hos Moovin og W Eiendomsmegling.

Spesialister på både brukt bolig og nybygg

Meglerne, erfaringen og teknologien skal komme både selgere og kjøpere til gode. Når W Eiendomsmegling skal i gang i Oslo, sågar som resten av Norge, er de nå på jakt etter de riktige menneskene med erfaring fra meglerbransjen. De rette kandidatene deler synet på fremtiden om at menneskelig erfaring må kombineres med ny teknologi for å gjøre eiendomsmeglere mer relevant enn noen gang tidligere.

W Eiendomsmegling har i disse dager lansert konseptet W Flex som er en ny modell for drift av meglerkontorer. 

80% av boligsalgene gikk til, eller over prisantydning i april.

Benjamin Vågenes Bødtker

80% av boligsalgene gikk til, eller over prisantydning i april. Boligmarkedet oppleves som robust, til tross for situasjonen, forteller megleren Bødtker. -Vi solgte unna boliger i april. Mai startet svært bra. Jeg er optimistisk til boligmarkedet.

Boligsalgsprosessen kort oppsumert

Benjamin Vågenes Bødtker i W Eiendomsmegling er overrasket over hvor positive salgsresultater meglerforetaket har hatt til tross for corona. – Boligmarkedet er bedre enn hva vi hadde forventet.

80% av boligsalgene gikk til, eller over prisantydning

 -Vi solgte unna boliger i april. Mai startet svært bra. I april gikk 80% av boligene hos meglerhuset til, eller over prisantydning. Det ble rapportert om svært god boligomsetning. 

Meglerne har hatt et høyt trykk på privatvisninger. Vi har hatt flere prisrekorder, og boliger som gikk opp til 500.000,- kr over prisantydning, forteller Bødtker.

Mai startet bra – Boliger som ikke ble solgt tidligere gikk langt over prisantydning

Det var ikke kun i april meglerselskapet hadde god omsetning. Mai startet med prisrekorder og flere salg. – Det var blant annet en bolig som hadde ligget ute i markedet en stund, uten at det kom relevante bud. Den solgte jeg i mai for kr. 200.000, – over prisantydning.

Boligprisene 1,2 prosent høyere i april

Det er ikke bare W Eiendomsmegling som har merket god pågang i boligmarkedet i april. Eiendom Norge rapportere at boligprisene ved utgangen av april var 1,2 prosent høyere i Bergen enn for et år siden.

Hvilket tanker har du om boligmarkedet nå?

– Jeg ser ingen grunn til å avvente boligsalg eller kjøp nå. Det vil alltid være mennesker som har behov for å bytte bolig. Selv om de økonomiske utsiktene er usikre, fremstår boligmarkedet robust.

– Bankene tilbyr nå historisk lav rente som gjør at det er billigere å ha boliglån. Det stimulerer økonomien og sørger for å opprettholde et sunt og velfungerende boligmarked, forteller megleren.

Er boligkjøperne mer avventende enn tidligere?

-I noen tilfeller har vi merket at kjøperne har ønsket å avvente med å legge inn bud i håp om å få kapret boligen til en billigere penge. Det som gjerne har skjedd da, er at så snart en legger inn et bud, hiver flere budgivere seg på.

Populære boliger går godt, men mindre attraktive boliger tar gjerne litt lengre tid, noe som er helt vanlig i boligmarkedet. Boligpresentasjonen er derfor svært viktig å fokusere på for å oppnå en høy pris, forteller megleren.

Hvordan opplever dere boligmarkedet nå kontra da coronaviruset kom til Norge?

– Vi opplevde starten på perioden som veldig usikker, men det hentet seg raskt inn igjen. Nå som det blir Norgesferie er vi spente på hvilken innvirkning dette vil ha på boliger og eiendommer som normalt sett ellers blir lagt ut i god tid før eller etter fellesferien.

Hvilken type boliger er dette?

– Typiske eneboliger og store familieboliger. Mange tenker ofte at kjøpegruppen til slike boliger er utenlands om sommeren, men jeg tror flere vil benytte sommerferien hjemme til å se etter ny bolig.

Vurderer du salg av bolig?

Våre meglere hjelper deg å kartlegge boligsalget ditt, slik at du skal kunne oppnå høyest mulig pris.